De vakantie is weer voorbij…

Na de vakantie zijn wij weer helemaal uitgerust aan de slag gegaan met de vormgeving van twee wijnbladen voor onze klant Okhuysen; de Voorverkoop Italië en de Okhuysen Special. Ook hebben we deze maand een nieuw video uit kunnen leveren voor de voorlichtingscampagne van het RIVM over het onderzoek naar chroom-6.

Okhuysen
In deze voorverkoop doet Okhuysen verslag van het verloop van het oogstjaar in Italië en delen zij hun proefnotities en inschattingen over het bewaarpotentieel van de verschillende wijnen. Het wijnblad Okhuysen Special, waarvan de 3e editie van dit jaar eind augustus op de mat valt, is naast de Vinée Vineuse het wijnblad van Okhuysen waarin zij een speciale selectie wijnen presenteren die ideaal passen bij het lopende seizoen.

RIVM
Het ministerie van Defensie heeft aan het RIVM gevraagd om te onderzoeken op welke wijze en in welke mate (ex-)medewerkers zijn blootgesteld aan chroom-6 of CARC en wat dit betekent voor hun gezondheid. Om de voormalige medewerkers tijdens dit onderzoek goed voor te lichten hebben wij voor het RIVM een aantal korte video’s en animaties gemaakt.