Over ons

XDialogue is een creatief bureau bestaande uit een groep zeer betrokken, creatieve en enthousiaste mensen met een passie voor communicatie. Door onze verschillende achtergronden en talenten kunnen wij voor iedere opdracht een team samenstellen die ervoor zorgt dat jouw boodschap op een duidelijke manier op het juiste moment bij de juiste persoon terecht komt.
 

    Simplicity means the achievement of maximum effect with minimum means.

KOICHI KAWANA

Kees Gouweleeuw, partner XDialogue

Samen werken = samen succes

Jouw succes is ons succes. Dus hoe zorgen we ervoor dat jouw bedrijf of organisatie nog succesvoller wordt? Wij vinden dat een goede samenwerking altijd is gebaseerd op vertrouwen en betrokkenheid. Dus geen verborgen agenda’s of verrassingen achteraf maar duidelijkheid en transparantie.

Om goed te kunnen samenwerken willen wij graag jou en jouw bedrijf of organisatie goed leren kennen. Wat zijn jullie plannen, ambities en ideeën? Met deze informatie kunnen wij samen duidelijke doelen bepalen, waarna wij een goed advies kunnen geven. Een advies dat vanzelfsprekend past binnen het budget en de beschikbare tijd.

    Logica brengt je van A naar B, verbeelding brengt je overal.

ALBERT EINSTEIN

Emiel Luten, partner XDialogue
 

Geschiedenis

Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan binnen de grafimedia- en marketingbranche zijn wij in 2012 gestart met ons eigen bedrijf XDialogue. De naam XDialogue is een samensmelting van het woord ‘dialogue’ (dialoog) en de letter “X” , die staat voor crossmedia (interactief communiceren via verschillende media).