SkipsMaritiem

Optimaal genieten van de watersport. Dat is het doel van de 5 jachthavens van SkipsMaritiem. Met 2.500 ligplaatsen in Friesland en Flevoland is SkipsMaritiem de grootste aanbieder aan de IJsselmeerkust. Alle jachthavens liggen ideaal aan de prachtigste en populairste vaarroutes. Uiteraard beschikken alle havens over uitgebreide faciliteiten voor recreatie, ontspanning, winterberging en yachtservice & refit.

SkipsMaritiem
SkipsMaritiem
SkipsMaritiem

SkipsMaritiem & XDialogue

In 2005 kregen wij van Peter de Vries onze eerste opdracht; het vormgeven van een nieuwe corporate brochure voor het familiebedrijf SkipsMaritiem.

Inmiddels, ruim 10 jaar later, is onze relatie met SkipsMaritiem zo verstevigd dat wij nu de volledige marketingcommunicatie voor alle havens en watersport gerelateerde bedrijven van dit mooie bedrijf mogen verzorgen.

SkipsMaritiem

E-mailmarketing

SkipsMaritiem wilde met haar 5 havens, 3 watersportwinkels en 4 yachtservice & refit bedrijven met de verschillende doelgroepen kunnen communiceren over alle mogelijkheden die SkipsMaritiem, als full-service watersportbedrijf,

haar klanten kan bieden. Om dit te realiseren ontwikkelden wij een e-mail module met een centrale database waarin alle klanten met hun profielen werden opgeslagen. Op basis van deze profielen kunnen de afzonderlijke bedrijven binnen SkipsMaritiem relevante informatie en/of aanbiedingen versturen.

SkipsMaritiem
SkipsMaritiem
SkipsMaritiem
SkipsMaritiem

Zorgeloos varen..

Op alle havens van SkipsMaritiem is de Yachtservice & Refit een professionele allround organisatie waar échte specialisten de dienst uitmaken. Yachtservice, refit, tuigage, motorenrevisies of de inbouw van een geavanceerde technische installatie, alles is voor de mensen van de Yachtservice & refit gesneden koek. Maar wat betekent dat nu voor de klanten van SkipsMaritiem? Wij kwamen op het idee de term ‘Zorgeloos varen’ te introduceren. Deze pay-off geeft meer sturing aan de toegevoegde waarde die de Yachtservice & refit van SkipsMaritiem haar klanten kan bieden.

SkipsMaritiem
SkipsMaritiem
SkipsMaritiem

Websites

De websites voor SkipsMaritiem zijn structurele schakels in de marketingstrategie en klantcommunicatie van het bedrijf. Vanuit een full-service aanpak hebben wij alle nieuwe websites gerealiseerd en geoptimaliseerd. Vanzelfsprekend zijn alle sites responsive, waardoor deze dus werken op computers, smartphones en tablets.

Voor dit project hebben wij gebruik gemaakt van het standaard content management systemen (CMS) WordPress. Met dit CMS was het mogelijk om iedere website in meerdere talen, al dan niet met een webshop, te realiseren.

Okhuysen

Meer weten of kennismaken?

Kees Gouweleeuw
Partner

kees@xdialogue.nl

Andere cases: