fbpx
Scroll naar boven
© 2019, XDialogue | Creatieve marketing communicatie

Grafische vormgeving


Products are made in the factory, but brands are made in the mind.

01. Intro

Alles over deze dienst

Natuurlijk moet je communicatie creatief zijn en opvallen. Je hebt namelijk maar één keer de kans om een goede indruk te maken! Maar er is meer voor nodig om je doelgroep te activeren. Daarom gaan wij nog een stap verder. Wij verdiepen ons in jou en jouw bedrijf om zo de juiste doelgroep te verleiden tot een reactie of conversie. Opvallend en onderscheidend, maar altijd relevant en functioneel.

Opgeleverde projecten

Portfolio

01.

Identiteit

De identiteit van jouw bedrijf gaat verder dan alleen een logo. Je identiteit straal je uit met de volledige communicatielijn. Het is daarom van belang dat alle onderdelen, waaronder het logo, het briefpapier, de folders en de website, op elkaar aansluiten. Wij bewaken de identiteit van onze klanten zo goed mogelijk om herkenbaarheid en professionaliteit te creëren én te behouden.

02.

Communicatiemiddelen

Waarom worden sommige brochures wel goed gelezen en anderen niet? Naast de inhoud speelt het ontwerp een belangrijke rol. Wij weten als geen ander wat er nodig is om de aandacht te trekken met een brochure. Soms zit het verschil in de vorm van de brochure, soms in het beeldgebruik en soms in het papiergebruik. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Maak een afspraak

Wij komen graag langs voor een gratis eerste gesprek

XDialogue XD op Maat

WIJ BIEDEN DEZE DIENST OOK IN EEN ABONNEMENTSVORM AAN

Je wilt meer klanten en je omzet verhogen bij jouw bestaande klanten, maar je hebt geen tijd voor een structurele marketingaanpak?

XDialogue biedt creatieve oplossingen die je zelf niet zo snel zou bedenken. Ook zijn wij altijd bereikbaar voor vragen en flexibel inzetbaar voor jouw bedrijf. Met een abonnement op XD op Maat heb je een vaste marketing manager voor jouw organisatie, zonder dat je daarvoor extra personeel voor hoeft aan te nemen. Zo ben je verzekerd van een structurele marketingaanpak. Samen maken we een plan van aanpak en gaan daarmee gericht aan de slag. Eenvoudig gezegd: Wij creëren de voorwaarden zodat jij kunt gaan verkopen!

Onze diensten

Eerst denken dan doen,
voor een optimaal resultaat.

Strategie & Concept

Your personal brand is what differentiates you from others.

Je bent op zoek naar marketingadvies om de marketingcommunicatie van jouw bedrijf verder te helpen? Je zoekt de flexibiliteit van een consultant en de kracht van een reclamebureau? Je wilt korte lijnen, daadkracht en meetbaar resultaat?

Lees verder

Online marketing

If you don’t give the market the story to talk about, they’ll define your brand’s story for you.

Je wilt weten wie jouw klant is, wat hem bezighoudt en wat zijn voorkeuren zijn om zo een waardevolle relatie met hem op te kunnen bouwen?

Lees verder

Visuals & Motion

Content builds relationships. Relationships are built on trust. Trust drives revenue.

Je zoekt iemand die je kan helpen om complexe informatie simpeler en eenvoudiger onder de aandacht te brengen?

Lees verder

We respecteren uw privacy, dus delen wij uw gegevens nooit

Meld u aan voor onze nieuwsbrief