fbpx
Scroll naar boven
© 2019, XDialogue | Creatieve marketing communicatie

Online marketing


If you don’t give the market the story to talk about, they’ll define your brand’s story for you

01. Intro

Alles over deze dienst

Een goede online strategie draait om focus. Wij adviseren en helpen jou met verschillende disciplines binnen jouw online marketing strategie. XDialogue helpt om een totale online strategie op te zetten, dus niet alleen gefocust op Google AdWords, Facebook adverteren of e-mailmarketing. We helpen aanwezig te zijn in de oriëntatiefase van jouw potentiële klanten en denken mee over wat hij of zij verwacht bij de eerste online kennismaking. Een online marketing strategie van XDialogue vormt de basis om jouw doelstellingen te behalen.

Opgeleverde projecten

Portfolio

01.

Webdesign

Wil je een nieuwe website laten maken? Mooi responsieve design en geoptimaliseerd voor google? Wij ontwikkelen websites in combinatie met het gebruiksvriendelijke CMS WordPress. Met WordPress heeft jouw website een goede basis voor zoekmachine-optimalisatie omdat deze technisch gezien al zoekmachine-vriendelijk is opgebouwd. Daarnaast is WordPress het meest gebruikte CMS ter wereld vanwege zijn eenvoud zodat aanpassingen snel kunnen worden gerealiseerd. Een goede website stopt echter niet nadat deze online staat. Wij bieden na livegang onderhoud en support zodat je website altijd up to date is.

02.

Zoekwoorden optimalisatie

Welke zoekwoorden tikt jouw doelgroep in op zoek naar jouw product of dienst? Heb je enig idee? Dat hoeven namelijk niet de zoekwoorden te zijn waar jij op gevonden wilt worden. Wij kunnen samen met jou de teksten afstemmen op het zoekgedrag van jouw doelgroep. Op deze manier komen de juiste bezoekers op jouw website. En die bezoekers wil je graag hebben.

03.

E-mailmarketing

Een e-mail nieuwsbrief is een krachtig middel om jouw klanten te informeren, te verleiden en te overtuigen. Maar ook actiematig kan e-mailmarketing erg effectief zijn om jouw klanten te laten bewegen. Daarbij is integratie met jouw website en sociale media van belang. De content kan door de ontvanger makkelijk worden gedeeld met iedereen in zijn of haar online sociale omgeving. Zo wordt de inhoud nog relevanter en jouw actie succesvoller.

04.

Social media marketing

Wil je de doelgroep bereiken op het social media platform waar de doelgroep zich bevindt? Social media marketing geeft de mogelijkheid om de doelgroep gericht te benaderen. Door middel van op maat gemaakte campagnes kun jij jouw doelgroep bereiken op de social media kanalen waar zij aanwezig zijn. Naast het grote bereik en mogelijkheden tot zeer nauwkeurige targeting biedt social media marketing ook interessante kansen met betrekking tot interactie met je doelgroep.

Maak een afspraak

Wij komen graag langs voor een gratis eerste gesprek

Services
XDialogue XD op Maat

WIJ BIEDEN DEZE DIENST OOK IN EEN ABONNEMENTSVORM AAN

Je wilt meer klanten en je omzet verhogen bij jouw bestaande klanten, maar je hebt geen tijd voor een structurele marketingaanpak?

XDialogue biedt creatieve oplossingen die je zelf niet zo snel zou bedenken. Ook zijn wij altijd bereikbaar voor vragen en flexibel inzetbaar voor jouw bedrijf. Met een abonnement op XD op Maat heb je een vaste marketing manager voor jouw organisatie, zonder dat je daarvoor extra personeel voor hoeft aan te nemen. Zo ben je verzekerd van een structurele marketingaanpak. Samen maken we een plan van aanpak en gaan daarmee gericht aan de slag. Eenvoudig gezegd: Wij creëren de voorwaarden zodat jij kunt gaan verkopen!

Onze diensten

Eerst denken dan doen,
voor een optimaal resultaat.

Strategie & Concept

Your personal brand is what differentiates you from others.

Je bent op zoek naar marketingadvies om de marketingcommunicatie van jouw bedrijf verder te helpen? Je zoekt de flexibiliteit van een consultant en de kracht van een reclamebureau? Je wilt korte lijnen, daadkracht en meetbaar resultaat?

Lees verder

Grafische vormgeving

Products are made in the factory, but brands are made in the mind.

Je zoekt een ontwerper voor een nieuw logo, huisstijl of magazine? Je zoekt creatieve oplossingen die ook nog eens perfect aansluiten op jouw marketingboodschap?

Lees verder

Visuals & Motion

Content builds relationships. Relationships are built on trust. Trust drives revenue

Infographics, Motion Graphics. Visuals. Allemaal hippe namen maar die allemaal neerkomen op een vorm van illustratie, visuals of animatie.

Lees verder

We respecteren uw privacy, dus delen wij uw gegevens nooit

Meld u aan voor onze nieuwsbrief