fbpx
Scroll naar boven
© 2019, XDialogue | Creatieve marketing communicatie

Strategie & Concept


Your personal brand is what differentiates you from others.

01. Intro

Alles over deze dienst

Voordat wij voor jou aan het werk gaan willen we graag eerst een strategie bepalen. Hierbij kijken wij naar jouw doelstelling(en), doelgroep(en) en identiteit. Maar eerst willen wij jou graag leren kennen. Pas dan kunnen wij zorgen voor een perfect eindproduct zoals bijvoorbeeld een succesvolle website of marketingcampagne. Wanneer we de behoeften en mogelijkheden hebben afgestemd, verkennen we de richtingen en wordt de juiste vorm gekozen. Gaan we voor online of offline of juist een combinatie van beide? Wij bedenken en ontwikkelen concepten om jouw boodschap bij de juiste doelgroep te krijgen.

Opgeleverde projecten

Portfolio

01.

Brainstormen

Om jou te leren kennen starten wij onze kennismaking meestal met een brainstormsessie. Met een brainstormsessies krijg je inzichten, frisse ideeën, oplossingen en concepten waar je verder mee kunt. De inzichten die we verkrijgen kunnen we vertalen naar een strategie die bij je past.

02.

Strategie

Waar sta je in de markt, Wat zoekt jouw klant? Als ondernemer ben je druk bezig alle ballen in de lucht te houden. Het gevaar bestaat dat veranderingen te laat opgemerkt worden. Vooruit kijken zorgt voor rust en focus. Samen met ons ga je inspelen op klantbehoefte marktontwikkelingen en productinnovaties.

03.

Marketingcampagnes

Wil je de naamsbekendheid vergroten van jouw product of dienst? Het imago veranderen of je bedrijf nog sterker in de markt zetten? Wij zetten graag een marketingcampagne voor jou op. Wij werken vaak crossmediaal. Dat betekent dat we zowel online marketing als traditionele marketing combineren en je bedrijf op een bijzondere wijze onder de aandacht brengen bij potentiële klanten en zo het verhaal achter jouw merk tot leven brengen.

Maak een afspraak

Wij komen graag langs voor een gratis eerste gesprek

XDialogue XD op Maat

WIJ BIEDEN DEZE DIENST OOK IN EEN ABONNEMENTSVORM AAN

Je wilt meer klanten en je omzet verhogen bij jouw bestaande klanten, maar je hebt geen tijd voor een structurele marketingaanpak?

XDialogue biedt creatieve oplossingen die je zelf niet zo snel zou bedenken. Ook zijn wij altijd bereikbaar voor vragen en flexibel inzetbaar voor jouw bedrijf. Met een abonnement op XD op Maat heb je een vaste marketing manager voor jouw organisatie, zonder dat je daarvoor extra personeel voor hoeft aan te nemen. Zo ben je verzekerd van een structurele marketingaanpak. Samen maken we een plan van aanpak en gaan daarmee gericht aan de slag. Eenvoudig gezegd: Wij creëren de voorwaarden zodat jij kunt gaan verkopen!

Onze diensten

Eerst denken dan doen,
voor een optimaal resultaat.

Online marketing

If you don’t give the market the story to talk about, they’ll define your brand’s story for you.

Je wilt weten wie jouw klant is, wat hem bezighoudt en wat zijn voorkeuren zijn om zo een waardevolle relatie met hem op te kunnen bouwen?

Lees verder

Grafische vormgeving

Products are made in the factory, but brands are made in the mind.

Je zoekt een ontwerper voor een nieuw logo, huisstijl of magazine? Je zoekt creatieve oplossingen die ook nog eens perfect aansluiten op jouw marketingboodschap?

Lees verder

Visuals & Motion

Content builds relationships. Relationships are built on trust. Trust drives revenue.

Je zoekt iemand die je kan helpen om complexe informatie simpeler en eenvoudiger onder de aandacht te brengen?

Lees verder

We respecteren uw privacy, dus delen wij uw gegevens nooit

Meld u aan voor onze nieuwsbrief