fbpx
Scroll naar boven
© 2019, XDialogue | Creatieve marketing communicatie

Visuals & Motion


Content builds relationships. Relationships are built on trust. Trust drives revenue.

01. Intro

Alles over deze dienst

Infographics, Motion Graphics. Visuals. Allemaal hippe namen maar die allemaal neerkomen op een vorm van illustratie of animatie. Van overheid tot het MKB, de vraag om boodschappen te visualiseren en animeren wordt steeds groter. Een belangrijk voordeel van illustratie en animatie is de mogelijkheid om complexe zaken simpel en begrijpelijk uit te leggen. Zo kun je cijfers beter in een context plaatsen of abstracte zaken concreet maken. Handig als je je boodschap bij een breder publiek onder de aandacht wil brengen.

Opgeleverde projecten

Portfolio

01.

Illustratie

Een illustratie kan een visuele ondersteuning zijn in jouw communicatiemiddel of gewoon een mooi plaatje. Een illustratie grijpt in één keer de aandacht en communiceert jouw verhaal.

02.

Infographic

Een infographic verduidelijkt jouw verhaal met behulp van o.a. grafieken, diagrammen, pictogrammen en illustraties en maakt complexe informatie helder en inzichtelijk.

03.

Animatie

Soms is een illustratie of infographic alleen niet voldoende. Door de informatie in beweging te brengen, grijp je de aandacht en kunt je snel en stapsgewijs jouw verhaal vertellen.

Bel ons voor een afspraak

Wij komen graag langs voor een gratis eerste gesprek

Services
XDialogue XD op Maat

WIJ BIEDEN DEZE DIENST OOK IN EEN ABONNEMENTSVORM AAN

Je wilt meer klanten en je omzet verhogen bij jouw bestaande klanten, maar je hebt geen tijd voor een structurele marketingaanpak?

XDialogue biedt creatieve oplossingen die je zelf niet zo snel zou bedenken. Ook zijn wij altijd bereikbaar voor vragen en flexibel inzetbaar voor jouw bedrijf. Met een abonnement op XD op Maat heb je een vaste marketing manager voor jouw organisatie, zonder dat je daarvoor extra personeel voor hoeft aan te nemen. Zo ben je verzekerd van een structurele marketingaanpak. Samen maken we een plan van aanpak en gaan daarmee gericht aan de slag. Eenvoudig gezegd: Wij creëren de voorwaarden zodat jij kunt gaan verkopen!

Onze diensten

Eerst denken dan doen,
voor een optimaal resultaat.

Concept & Design

Concept & Design Your personal brand is what differentiates you from others

Voordat wij voor jou aan het werk gaan willen we graag eerst een strategie bepalen. Hierbij kijken wij naar jouw doelstelling(en), doelgroep en identiteit.

Lees verder

Online marketing

If you don’t give the market the story to talk about, they’ll define your brand’s story for you.

Je wilt weten wie jouw klant is, wat hem bezighoudt en wat zijn voorkeuren zijn om zo een waardevolle relatie met hem op te kunnen bouwen?

Lees verder

Grafische vormgeving

Products are made in the factory, but brands are made in the mind.

Je zoekt een ontwerper voor een nieuw logo, huisstijl of magazine? Je zoekt creatieve oplossingen die ook nog eens perfect aansluiten op jouw marketingboodschap?

Lees verder

We respecteren uw privacy, dus delen wij uw gegevens nooit

Meld u aan voor onze nieuwsbrief