fbpx
Scroll naar boven
© 2019, XDialogue | Creatieve marketing communicatie

Veel online documenten op websites zijn niet toegankelijk. Dit betekent dat één op de vijf websitebezoekers problemen heeft met het tot zich nemen van uw informatie. Wij maken uw content toegankelijk Hoe doen wij dat? rivm RIVM Case RIVM XDialogue RIVM Digitale communicatie die voor iedereen toegankelijk is! Toegankelijke communicatiemiddelen Bekijk de case

Bezoek onze website www.toegankelijkecontent.nl, een initiatief van XDialogue

Heeft u online documenten
op uw website?

Wat betekent dit voor u?

Op 23 september werd de Wet Digitale Toegankelijkheid van kracht. Deze wet verplicht alle overheidsinstellingen in Nederland om uiterlijk op 23 september 2019 een toegankelijke website te hebben.

Websites zijn in de regel goed toegankelijk. De content van websites vaak helaas niet. In de praktijk betekent dit dat mensen met een visuele beperking wel kunnen navigeren op uw website, maar niet de inhoud van uw PDF documenten, video’s  en infographics, op een andere manier kunnen raadplegen. Uw site voldoet dan ook niet aan de wettelijke richtlijnen.

toegankelijke content
Toegankelijke Content

Wat kunnen wij
voor u betekenen?

Onze Oplossingen

Diverse organisaties kunnen u advies geven over hoe u voldoet aan de Wet Digitale Toegankelijkheid. XDialogue is echter één van de weinige aanbieders met daadwerkelijke oplossingen voor uw digitale content. Dus geen rapporten waarin u kunt lezen wat u allemaal moet veranderen, maar gewoon bestanden toegankelijk maken en praktische tips en adviezen voor uw organisatie.

Het recente verleden, met de nieuwe AVG, liet zien dat het dringen was vlak voor de deadline. Dat kunt u nu voorkomen door ons uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek. Wij kunnen u dan vertellen wat wij voor u kunnen betekenen aan de hand van eerder opgedane ervaringen bij o.a. het RIVM.

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons open en wij vertellen graag wat wij voor u kunnen betekenen.

    Toegankelijke content