fbpx
Scroll naar boven
© 2019, XDialogue | Creatieve marketing communicatie

Diensten


creatieve oplossingen voor uw business

01.

Strategie & Concept

Je bent op zoek naar marketingadvies om de marketingcommunicatie van jouw bedrijf verder te helpen? Je zoekt de flexibiliteit van een consultant en de kracht van een reclamebureau? Je wilt korte lijnen, daadkracht en meetbaar resultaat?

02.

Online marketing

Je wilt weten wie jouw klant is, wat hem bezighoudt en wat zijn voorkeuren zijn om zo een waardevolle relatie met hem op te kunnen bouwen?

03.

Grafische vormgeving

Je zoekt een ontwerper voor een nieuw logo, huisstijl of magazine? Je zoekt creatieve oplossingen die ook nog eens perfect aansluiten op jouw marketingboodschap?

04.

Visuals & Motion

Je zoekt iemand die je kan helpen om complexe informatie simpeler en eenvoudiger onder de aandacht te brengen?

Services

Wij bieden deze diensten ook in een abonnementsvorm aan

XD op Maat

We starten met een kennismakingsgesprek waarin wij goed luisteren naar jouw doelstellingen en communicatiewensen. Op basis van dit gesprek stellen wij met behulp van onze ‘menukaart’ een abonnement samen waarmee wij samen jouw doelen gaan bereiken.
Je kunt zo precies zien wat de investering is voor jouw ideale marketeer.

Onze werkwijze

01.

Strategie & Concept

Wij luisteren naar je ideeën en ambities. Samen bepalen we je verhaal en welke communicatiemiddelen daar goed bij passen.

02.

Ontwerp & Selectie

Je krijgt zo snel mogelijk een aantal schetsen te zien. We horen graag waarom iets je wel of niet aanspreekt, zodat we kunnen finetunen tot je helemaal tevreden bent.

03.

Ontwikkeling & Productie

Het ontwerp wordt nu klaargemaakt voor lancering in toegepaste vorm. Als animatie, website, infographic, of magazine.. We checken en dubbelchecken, net zo lang totdat alles helemaal klopt.

04.

Lancering

De lancering van je website, het drukken van je magazine of de kick-off van je campagne. Dit is het moment waar we het allemaal voor doen.

05.

Evaluatie

Wordt je website goed gevonden? Wordt je video bekeken? Wat is de respons op je campagne ? We evalueren samen het effect en bepalen wat eventueel nog beter kan.

Maak een afspraak met ons..

Wij geloven in groei. Groei levert plezier, energie, creativiteit en vrijheid op. Groei staat voor toekomst. Wij geloven dat bedrijven die klanten aan zich kunnen verbinden altijd zullen blijven groeien Wij willen graag bedrijven helpen met groeien.

We respecteren uw privacy, dus delen wij uw gegevens nooit

Meld u aan voor onze nieuwsbrief